22.3.14

Student bubice

Bubice Student

Danas je teško naći nekoga ko ne koristi mobilni telefon. Većina modela podržavaju Bluetooth povezivanje funkciju koja je namenjena za razmenu muzike, slika, fotografija i drugih mobilnih uređaja između sadržaja, a da ne pominjemo da je najbitnije svrhu - pomoću Bluetooth bežične hands-free slušalica koja omogućava govoreći bez upotrebe ruku. Ponekad se to ne želi biti obeležen drugi koji koriste takvu asistenta.

Ono što zaista spasava situaciju je bežična slušalica špijun bubica praktično neprimetan za većinu ljudi. Pretpostavimo, treba dati tešku prezentaciju o novim proizvodima, koju je pokrenuo vaše firme, kao i zbog ograničenog vremena za pripremu da uđu u određene probleme memorisanje puno informacija. Da bi se prevazišla ovu neprijatnu situaciju možete koristiti pomoć - mikro bubice u slušalici. Vi samo treba da stavi antenu oko vrata ispod odeće, priključite mikro bubice u uho i povezali ceo uređaj na mobilni telefon. Onda pozovite kolegu koji će vam pomoći u prezentaciji i čujete odgovor jasan. Rezultat je očigledan.

Špijun bubice spašavaju vas u situacijama kao što su polaganje ispita i odbrana teze i eto i imena student bubice. Možete tajno da razgovarate i da slušate prijatelje preko mikrofona, priključenim na antenu, koji teži manje od 10 grama pa ne izaziva neprijatnosti u upotrebi. Niko neće primetiti mikro bubice i antenu! Dakle, opet, nekoliko jednostavnih koraka neophodne u određenim slučajevima - samo ubacite bubice u uho i povežite je na mobilni telefon.

Šta je bubica?



To je profesionalna sprava za špijuniranje i Komplet koji vam omogućava da komunicirate na najdiskretniji način ikada. Ona dolazi u kompletu sa bubica risiverom i bubica senderom koji su povezani bežično! Takođe možete da tajno slušati MP3 plejer (muzika, snimci, radio ...) Ovaj uređaj je veoma bezbedna za upotrebu ali oprez naravno jer bubica se ne vidi ali tokom sve viće upotrebe polako profesori pretražuju okolinu i torbe i zaviruju ne bi li našli bubicu.

Bubicu možete koristiti:
TOKOM ISPITA
KAO AUDIO NADZOR
TAJNE insajderske informacije
POSLOVNI PREGOVORI
BEZBEDNOST NADZOR
TAJNA KOMUNIKACIJA
SPY TEHNIKE
U SUDU

Srećno.

No comments:

Post a Comment

Komentari se odobravaju